Finn den mesterklassen som passer deg:)

An Introduction to Whisky tasting

400,- Utsolgt
  • Hvem Emma Louise Reid, Diageo
  • Hva Join Emma Reid, Diageo Malts Ambassador, for a tasting session with whisky from the four corners of Scotland. Experience Islay peat, Island smoke & Speyside sweetness in a class that will provide insight and depth into what makes Scotch whisky unique. Learn how the industry in Scotland has evolved and hear anecdotes from years gone by of what really goes into making Scotch, behind the glamour and marketing. Serveres 5 drammer à 2cl. Fin klasse for nybegynnere
  • Når 13:30-14:30
  • Hvor Ormen Lange 2

Battle of the Nordics

400,-
  • Hvem The Ladies Share
  • Hva Whiskyklubben The Ladies’ share ved Thea og Marte inviterer til whiskylandskamp mellom Norge og Sverige. På denne smakingen vil dere få tre whiskyer fra Norge og tre whiskyer fra Sverige. Spørsmålet blir: Hvilket land stikker av med seieren? Serveres 6 drammer à 2cl.
  • Når 15:30-16:30
  • Hvor Foynstue 1

Going to Islay med NWF

750,- Utsolgt
  • Hvem Eivind Mikkelsen, Norsk whiskyforbund
  • Hva Eivind (Mc)Mikkelsen presenterer en GTI (Going To Islay) smaking. Det blir fart, spenning, styrke og blå(bål)røyk når han loser oss gjennom 9 meget spesielle whiskies hvorav 5 kun kan kjøpes på Islay på destilleriene. 7 av whiskyene som skal smakes er i fat-styrke.  I tillegg har Eivind alltid noe ekstra på lur. Dette blir dagens høydepunkt for ekte whiskyentusiaster! Serveres 9 drammer à 1,5cl
  • Når 14:00-15:30
  • Hvor Ormen Lange 1

Glenfiddich, classic and experimental

450,- Utsolgt
  • Hvem Mario Miron
  • Hva Glendiffich er et av verdens mest kjente Single Malt whisky merker, og deres 12 YO er den meste solgte Single Malt. I denne mesterklassen vil Mario Miron fra Robert Prizelius AS ta dere med inn i Glendiffich fantasiske verden av utmerkede whisky. Serveres 7 drammer à 1,5cl. Fin klasse for nybegynnere
  • Når 15:00-16:30
  • Hvor Ormen lange 2

Whisky i en uavhengig tappers øyne - Cooper's Choice

750,-
  • Hvem Andrew Crook
  • Hva Andrew Crook fra Vintage Malt Whisky, som gir ut Cooper's Choice serien, the Ileach, Finlaggan og Islay Storm, presenterer et utvalg av deres whiskyer. Her får du smake noen ganske så gamle whiskyer, noen fra stengte destillerier, noe grain, noe blended whisky og selvfølgelig single malt.Serveres 6 drammer à 2cl
  • Når 16:00-17:30
  • Hvor Foynstue 3

Made with pride on Orkney

550,-
  • Hvem Magnus Johansen
  • Hva Our whisky, like our island home, is shaped by a wild climate and stormy seas, and by the Vikings who settled here over 1,000 years ago, leaving their mark on our people and our culture.  This is a tasting of the top of the range Highland Park available at Vinmonopolet.. Det serveres 5 drammer à 2cl.
  • Når 16:30-17:30
  • Hvor Foynstue 2

En smak av Hardanger - Cider

250,-
  • Hvem Gjermund Aakre
  • Hva I fleire hundre år har det vorte dyrka eple og laga sider i Hardanger.No pågår det ein siderrevolusjon. På Åkre gard ved Sørfjorden i Ullensvang har me utvikla produktserien vår; «Edel». Me har eit breitt utval av most, sider og dessertsider - og snart: eplebrennevin. Me er stolte av å ha vunne fleire prisar i inn- og utland. Velkommen til ei reise i smaken av flytande Hardangereple. Det servers min. 5 smakesprøver.
  • Når 17:30:18:30
  • Hvor Ormen lange 1

Expressions of Dr. Jekyll…

750,-
  • Hvem Mathias Björck, Dr. Jekylls Bar
  • Hva Siden 2007 har Dr Jekyll's Pub i Oslo kjøpt fat fra forskjellige destillerier omtrent annenhvert som blir gitt ut eksklusivt for Jekyll's. En fellesnevner for Dr Jekyll's Expressions er at dem skal skille seg ut fra destillenes normale profil. Per dags dato har de sluppet 6 Expressions og vi prøver 5 av dem, fra den første fra Highland Park til den seneste fra Chichibu. Mathias Bjørck er daglig leder av Dr Jekylls Pub og tar oss med på smaking av noen veldig gode flasker som du kun kan få i whisky pub'en i Oslo.. Det serveres 5 drammer à 2cl.
  • Når 18:30-19:30
  • Hvor Foynstue 2

Øl & Whisky

650,-
  • Hvem Stefan Williams Hansen
  • Hva Hva slags mekanismer driver utviklingen I henholdsvis whisky og ølverden? Mens bryggerier drives av behovet for å selge seg inn som nyskapende, selger ofte whiskydestillerier på en tidsløshet og tradisjoner. Men er det så enket? I tillegg tar Stefan for seg livets store spørmål som om det går an å parre surøl med røykt whisky, eller om ipa er det beste ølet til Islay whiskyer. I år får vi besøk fra Haandbryggeriets salgssjef Stefan Williams Hansen. Selv om Stefan jobber med øl til daglig så banker fortsatt hjertet ømt for whisky, og han har hatt whiskysmakinger landet rundt for blant annet NMWL, Whiskypedia, Whisky Meet , Bergen Whisky & Beer Festival. Denne gangen har Stefan valgt ut øl og whisky kombinasjoner som løfter smaksopplevelsen til nye høyder. Det serveres 6 drammer og 6 øl.
  • Når 18:30-20:00
  • Hvor Ormen Lange2

Facebook
Facebook